Header
Weerdingerstraat 18   |   7815 SB EMMEN   |   0591-714606
We zijn nog to 18:00 Open

Wie zijn wij

Medewerkers

Willem Vording

Willem Vording ( Gediplomeerd en gecertificeerd Meester Schoenmaker / Gediplomeerd Adaptatietechnicus / Gediplomeerd Voetkundig adviseur / Gediplomeerd podotechnicus)

Willem zit sinds 1997 in het schoenmakersvak. In het laatste jaar van de vakopleiding mocht hij de "zilveren hamer" in ontvangst nemen; de prijs voor de beste leerling van dat schooljaar (1999). Tevens heeft hij in dat jaar het diploma Vakbekwaam hersteller van schoenen en lederwaren behaald. In 2000 slaagde hij voor de cursus Correcties aan confectieschoenen. Willem neemt regelmatig deel aan vakwedstrijden en behaald hiermee goede resultaten. De laatste jaren houdt Willem zich tevens bezig met het adviseren van klanten over hun schoenkeuze en het kiezen van de juiste inlegzolen. Ook maakt hij in opdracht van de podoloog correctiezolen. Voor deze laatste twee activiteiten is hij gediplomeerd.
Sinds 2019 maakt Willem deel uit van het bestuur van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging.

Diana Vording

Diana Vording ( Gediplomeerd Schoenconsulent / Gediplomeerd Voetkundig adviseur / Gediplomeerd Podoloog (volgens de methode Derks) )

Het werk van Diana bij Vording Schoen- & Voetservice bestaat gedeeltelijk uit het aannemen en afgeven van schoenreparaties en het adviseren van klanten mbt de aankoop van schoenveters, inlegzolen, etc. Ook kan zij de klant het juiste advies geven als deze nieuwe schoenen wil kopen. Haar opleiding als schoenconsulent (HBO-niveau) en haar jarenlange ervaring als schoenverkoopster komen haar hierbij uitstekend van pas.

Sinds 2013 is Diana gediplomeerd podoloog. Vanaf april 2013 is zij in ons bedrijf tevens werkzaam als podoloog.

Jessica Carta

Jessica Carta (Medisch pedicure en Gespecialiseerd sportpedicure)

Jessica werkt sinds het najaar van 2016 als ZZP-er bij ons. In 2009 heeft zij haar diploma pedicure gehaald en in 2010 het diploma medisch pedicure. Sinds 2016 mag zij zich zelfs gespecialiseerd sportpedicure noemen. Om deze titels te behouden is het noodzakelijk om zeer regelmatig cursussen te volgen om zodoende ingeschreven te blijven in het kwaliteitsregister.
Jessica: "Ik beoefen mijn beroep met veel plezier;
nieuwe mensen, nieuwe gezichten. Iedere dag valt er wel wat te beleven."

Anja Speelman

Anja Speelman (Gediplomeerd pedicure)

Sinds februari 2019 werkt Anja op vrijdag als ZZP-er bij Vording Schoen- & Voetservice.
Daarnaast werkt ze andere dagen als ambulant pedicure.
Anja: "Na 32 jaar in de zorg gewerkt te hebben werk ik met veel plezier als pedicure, het is afwisselend en ik vind het fijn om met mensen te werken".

Beste Schoenmakerij van Nederland 2007 én 2008
Wij zijn aangesloten bij de Stichting Schoenmakersgilde

© 2011-2013 Vording Schoen- & Voetservice Emmen. Website door: Ediso

Bekijk de desktopversie